Akkerlanen

Start verkoop Fase 1

17 juli 2021

In verband met de aangescherpte Covid-maatregelen en de grote belangstelling hebben wij besloten om de start van de verkoop niet in het RKC-stadion te houden, maar buiten op het parkeerterrein van het RKC-stadion.

Op zaterdag 17 juli tussen 10.00 – 13.00 uur vindt een ‘DRIVE THRU, TAKE AWAY’ event plaats.

Als u op het parkeerterrein komt, kunt u een keuze maken tussen:

  • 35 particuliere kavels óf
  • 21 patio- en semibungalows.

U krijgt daarna de brochures, prijslijsten en registratieformulieren overhandigd zonder dat u uw auto hoeft te verlaten.

Bent u niet in de gelegenheid om naar de start verkoop te komen, dan is dat geen probleem, want vanaf 17 juli is het ook mogelijk om alle verkoopinformatie te downloaden onze site en vanaf maandag 19 juli zijn deze ook af te halen op het kantoor van Van de Zande Makelaardij aan de Grotestraat 344 in Waalwijk.

Gaat of bent u op vakantie? Geen zorgen, want u heeft ruim 4 weken de tijd om alles goed te bekijken en bij interesse uw voorkeuren te noteren. Het inschrijfformulier dient namelijk pas uiterlijk vrijdag 20 augustus retour te zijn. Op het inschrijfformulier is aangegeven waar en hoe u het door u ingevulde formulier kunt retourneren. Eind augustus zal de loting plaatsvinden en wij verwachten begin september de mensen, die zijn ingeloot, te kunnen gaan benaderen.

Tot snel
Het Akkerlanen Team

×