Akkerlanen

Datum start verkoop bekend

Op 13 juli a.s. behandelt de Raad van State de bezwaren tegen het bestemmingsplan Akkerlanen. In het volste vertrouwen dat deze bezwaren niet-ontvankelijk worden verklaard, starten wij met de eerste fase van het plan ‘Akkerlanen’. De eerste fase zal bestaan uit 21 patio- en semibungalows en alle 36 particuliere kavels.

Start verkoop: zaterdag 17 juli 2021
Locatie: RKC Stadion Waalwijk
Tijdstip: nader te bepalen
 
Bent u niet in de gelegenheid om naar de start verkoop te komen, dan is dat geen probleem, want vanaf 17 juli is het ook mogelijk om de verkoopbrochures, prijslijsten en registratieformulieren te downloaden op de site www.akkerlanen.nl en vanaf maandag 19 juli zijn deze af te halen op het kantoor van Van de Zande Makelaardij aan de Grotestraat 344 in Waalwijk.

Gaat of bent u op vakantie? Geen zorgen, want u heeft maar liefst 4 weken de tijd om alles goed te bekijken en bij interesse uw voorkeuren te noteren. Het inschrijfformulier dient namelijk pas uiterlijk vrijdag 20 augustus retour te zijn. Op het inschrijfformulier is aangegeven waar en hoe u het door u ingevulde formulier kunt retourneren. Eind augustus zal de loting plaatsvinden en wij verwachten begin september de mensen die zijn ingeloot, te kunnen gaan benaderen.

Op zaterdag  17 juli is bij het RKC Stadion tevens de maquette te bewonderen. Gezien de regelgeving van het RIVM in verband met Covid 19, zijn wij graag op de hoogte hoeveel personen wij kunnen verwachten op zaterdag 17 juli bij het RKC Stadion.  Indien u graag bij de start verkoop aanwezig bent, willen wij u vragen dit kenbaar te maken op de website. Afhankelijk van de aantallen bezoekers kunnen wij dan overwegen om met een tijdslot te gaan werken. Wij laten u het tijdstip, dat wij u graag verwelkomen, uiterlijk donderdag voor de start verkoop aan u weten.

Tot snel

 

Het Akkerlanen Team

×